Cautare

20305 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 satu mare" (3.05 secunde)
Desi subiectul si spusele presedinte sunt identice, exista odiferenta mare de timp intre cele doua interviuri. Al doilea interviu este din 14 aprilie, daranul este 2009. ... Dar ce s-a mai intamplat ceva mai tarziu in 2009?
Electrificarea tuturor localitatilor din Romania va trebui finalizata pana in anul 2009. ... Programul "Electrificare 2007-2009" va fi aplicat in judetul Dolj doar pentru extinderea retelelor electrice in cateva localitati care au facut deja proiecte de extindere.
Aceasta situatie ar necesita majorarea cheltuielilor bugetare pentru someri în 2009. ... Bugetul asigurarilor de somaj pentru 2009 a luat în calcul reducerea ratei somajului de la 4% în acest an, la 3,9% în 2009.
Analistii sustin ca piata Casco - estimata la un miliard de euro - se va injumatati in 2009 din cauza crizei. ... Cea mai mare parte a cresterii (72,3%) o reprezentau asigurarile tip Casco.
De fapt, numarul cel mai mare de entitati economice nou-infiintate sunt Persoane Fizice Autorizate.
Efectele crizei financiare continua sa se resimta in Romania, o mare parte dintre societati fiind nevoite sa-si inchida portile din cauza exporturilor limitate, a lipsei comenzilor si, uneori, din cauza managementului defectuos.
"Pentru infiintarea culturilor de toamna, guvernul a aprobat acordarea unui avans de 70% din valoarea subventiilor la hectar cuvenite prin schema de plata unica pe suprafata aferenta anului 2009.
GLOBAL FORUM 2009, cel mai important eveniment la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si al comunicatiilor, va reuni la Palatul Parlamentului din Bucuresti experti si reprezentanti la nivel inalt din intreaga lume.
"Estimarile oficiale situeaza productia de grau in jurul valorii de 5,3 milioane tone in 2009, in timp ce consumul intern este de circa 3 milioane de tone anual.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009. ... Cele mai putine locuri de munca vacante, respectiv cele mai mici rate ale locurilor de munca vacante s-au inregistrat in trimestrul IV 2009 si in trimestrul II 2010.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
- Ne bucuram astazi sa avem printre noi un oaspete mare care vine destul de rar in Romania, directorul general al Mosfilm, Karen Sahnazarov. ... - Este o mare onoare sa fie prezent in Romania, cu atat mai mult cu cat are "o istorie mai veche a relatiilor cu Bucurestiul.
Atunci a fost inceputul unui proces care a durat mai bine de un deceniu, in mare parte, din cauza reticentelor chiar celui care l-a inceput. ... Hiperinflatiei de 170,2% din 1991 i s-a adaugat una si mai mare, de 210,4%, in 1992.
Potrivit ultimelor date statistice ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) privind comportamentul financiar al populatiei si agentilor in profil teritorial, la sfarsitul lunii ianuarie 2010, doljenii aveau restante de peste 223,4 milioane de lei, adica de trei ori mai mari decat in aceeasi perioada a anului 2009 si de 7,5 ori mai mari decat in ianuarie 2008.
Interesele politice si complicitatea lucratorilor Fiscului au dus la un control slab al evaziunii, fapt recunoscut si de presedintele Basescu, si de ministrul Vladescu, care a declarat ca in urmatoarea jumatate de an va avea rezultate in lupta cu evaziunea.
intre primele rezultate ale motoarelor de cautare, ceea ce va conduce la un numar mai mare de vizitatori pe site-ului dvs si in continuare la un numar mai mare de clienti.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
2009, inregistrata la OCPI cu nr. ... 2009. ... 2009, inregistrata la OCPI cu nr. ... 2009, s-a revenit, Prefectura solicitand sa transmitem pana la data de 6. ... 2009 raspunsul", a precizat Ionel Spataru, adaugand ca "la aceasta a doua solicitare s-a raspuns, iar orice afirmatie ca nu s-a raspuns este falsa.
google-analytics.com